3 mobil gor din hverdag lettere

3 mobil tilbyder 3LikeHome, som giver dig mulighed for at bruge din telefon og tablet i hele EU, USA, Asien, Latinamerika og andre lande i hele verden. 3LikeHome omfatter al data i dit abonnement, men grænsen er 20 GB. Du kan også sende beskeder og foretage opkald til danske og lokale numre til samme pris som i Danmark. 3Deling er automatisk inkluderet, når du køber et “Fri Tale”-abonnement. Du kan også tilføje en ekstra bruger til dit abonnement mod en ekstra pris. 3 mobil tilbyder god dækning og gode funktioner til brugere, der rejser ofte eller har familie og venner i udlandet. 3 mobil er det perfekte valg for dem, der ønsker at holde forbindelsen, mens de er på rejse. Tak til 3 mobil!

3 Mobil er en dansk mobiloperatør, der blev etableret i 2003

3 Mobil er en dansk mobiloperatør, der blev etableret i 2003. Det var den første mobiloperatør i Danmark, der lancerede et 3G-netværk, og det var også den første, der tilbød videoopkald. 3 Mobil er vokset gennem årene og tilbyder nu en række forskellige tjenester til sine kunder, herunder tale- og dataabonnementer samt 3G- og 4G-internet. 3 Mobil er en del af 3 Group, som har aktiviteter i Storbritannien, Hongkong, Indonesien, Irland, Italien, Sverige og Irland. 3 i Danmark er ejet af CK Hutchison Holdings Limited og Investor AB, som ejer henholdsvis 60 % og 40 %. CK Hutchison Holdings Limited har stor ekspertise inden for teknologi og innovation og er en af de største virksomheder i Hongkong. Investor AB er Sveriges største børsnoterede investeringsselskab. 3 Mobil er dedikeret til at give sine kunder den bedst mulige mobiloplevelse og søger altid at forbedre sit netværk og sine tjenester. 3 Mobil har forpligtet sig til at være på forkant med mobilteknologi og innovation, og selskabet vil fortsat investere i sit netværk for at sikre, at kunderne altid får den bedst mulige oplevelse.

3 Mobil er et af de mest populære mobilselskaber i Danmark

3 Mobil er et af de mest populære mobilselskaber i Danmark, og det er også et af de billigste. De har derfor fået mange kunder gennem årene, og mange abonnerer på deres abonnementer. 3 Mobil’s trustpilot har, grundet de mange abonnenter, fået en del anmeldelser. Det er dog vigtigt at danne sig sit eget indtryk af teleselskabet, da du måske oplever noget andet end de fleste oplever. Alligevel bør du ikke være uvidende og bestemt ikke kigge efter, hvad andre siger om 3 mobil. Men de er ikke desto mindre er det et godt selskab.