Gode grunde til altid at udskifte en beskadiget iPhone skærm‍

Der er mange danskere, der har en iPhone med en ødelagt skærm. iPhone skærme er relativt nemme at udskifte for en erfaren tekniker, men af forskellige årsager vælger mange at udskyde eller helt springe udskiftningen over. Dette er ærgerligt af flere grunde, som vi vil omtale i denne artikel.

En knust skærm øger risikoen for fugt i telefonen

Selvom der i dag findes iPhones, der kan modstå en vis mængde fugt, er det ikke ligefrem positivt, at fugt kan trænge ind i telefonen. Ikke desto mindre er der en øget risiko for dette, hvis skærmen er knust. En knust skærm kan give flere åbninger, hvor fugt kan trænge igennem og forårsage skade på komponenterne indeni telefonen. Derfor er det vigtigt at bestille en udskiftning af iPhone skærm hurtigst muligt.

Du kan risikere at skære dig på de skarpe kanter

Endnu en god grund til at få udskiftet en ødelagt iPhone skærm handler om din egen sikkerhed. Der er en vis risiko for at skære sig på de skarpe kanter og eventuelt få splinter i fingrene. Dette kan være både smertefuldt og potentielt farligt, især hvis der er børn i nærheden af den ødelagte telefon. Ved at få udskiftet skærmen kan du undgå denne risiko og have en sikker og intakt telefon.

Du får mere glæde af din iPhone

Hvis din iPhone skærm er knust, kan det påvirke, hvor meget du kan se på skærmen, og det vil generelt være irriterende at kigge på en ødelagt skærm. Det kan være svært at læse tekst, se billeder og videoer, og bruge telefonens funktioner normalt. Ved at få udskiftet skærmen vil du opleve en forbedret brugeroplevelse og få mere glæde af din iPhone.

Det er nemmere at sælge en iPhone med en intakt skærm

Hvis du overvejer at sælge din iPhone, vil det være en fordel, hvis skærmen er intakt. En ødelagt skærm kan give et indtryk af, at telefonen ikke er i god stand, og potentielle købere kan være mindre tilbøjelige til at købe den. Ved at få udskiftet skærmen inden salg kan du øge chancerne for at få en bedre pris og finde en køber hurtigere.

Dette betyder dog ikke, at du ikke kan sælge en iPhone med en ødelagt skærm. Selvom skærmen er ødelagt, er der stadig en mulighed for at finde en køber til din iPhone, men antallet af potentielle købere er ofte meget lavere. 

Det er ikke nødvendigvis så dyrt, som du regner med

Der er mange forbrugere, der ikke får skiftet deres ødelagte iPhone skærm, fordi de tænker, at det er en dyr affære. Det behøver dog ikke at koste en formue. 

Faktisk er der flere overkommelige muligheder for at få skærmen repareret til en rimelig pris. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke altid er nødvendigt at gå til en autoriseret forhandler for at få skærmen repareret. Der findes mange uafhængige værksteder, der kan udføre reparationen til en brøkdel af prisen. Det er også værd at undersøge muligheden for at købe reservedele og reparere skærmen selv, hvis man har mod på det.