Fa en god pris nu pa printerpapir og kopimaskiner til scan og print

Du får en skarp pris på printerpapir og multifunktionsmaskiner, der kan bruges til scan og som printer hos Hammer Hansen, som er Fyns ældste og bedste kontorforsyning. Er du erhvervskunde og holder til på Fyn, bliver det ikke nemmere. Du finder printerpapir til ethvert formål i en lang række kvaliteter, herunder kopipapir til farveprint, hvis du har brug for det. Multifunktionsmaskiner til scan og print kan du vælge i mange størrelser. Besøg deres hjemmeside eller ring på 62610512.

Få printerpapir på tilbud i flere kvaliteter nu hos Hammer Hansen 

Skal du bruge billigt printerpapir, finder du meget hos Hammer Hansen, der er godt til den daglige drift på kontoret. Har du derimod brug for andre kvaliteter, finder du printerpapir helt op til 300 gram. Det starter med 80 gram, og jo flere gram papiret vejer, jo bedre er kvaliteten. Du kan blandt andet finde silk coated printerpapir, traditionelt kopipapir og allround All-in-one papir, der passer til alle printere og opfylder forskellige opgaver. Du kan vælge papir fra anerkendte mærker som Brother, 4CC Colotech og Avery. Når du skal lave farvekopier eller farveprint, skal du vælge printerpapir til farve, der passer til henholdsvis laserprinter eller blækprinter. Gå ikke glip af deres nuværende tilbud på forskellige slags kopipapir. Til fotos skal du ligeledes vælge printerpapir til farveprint. Ønsker du blanke fotos, skal du vælge glossy, og du finder også halvmat og halvblank. Se de mange varianter af printerpapir på hammerhansen.dk.

Vælg en kopimaskine, som kan bruges til scanner og printer ‒ nu får du en skarp pris

Når du vælger en multifunktionsmaskine fra denne virksomhed, kan du bruge den både som kopimaskine, scanner og printer. Du kan sende til mails fra den, og skulle du komme i den situation, at du får brug for en fax, kan den også det. Holder din virksomhed til på Fyn, så se det store udvalg af maskiner til scan og print i deres butik i Faaborg. Multifunktionsmaskiner, der kan bruges til scan og print, finder du både som laserprinter og inkjetprinter. Sådanne kopimaskiner er i dag kommet ned i en pris, hvor de fleste kan være med, og det er smart at kunne benytte både kopi, scan og print i én maskine. Virksomheden, der har over 80 års erfaring i at betjene kontorer, kan vejlede dig i forhold til, om en laserprinter eller en inkjetprinter er det bedste for dig. Ring til dem nu, hvis du har brug for en scanner og printer. Vælg for eksempel Brother eller Canon. Mange vælger at få vejledning før køb af multifunktionsmaskine til scan og print på www.hammerhansen.dk. Lav en samlet bestilling på printerpapir og kopimaskiner, der kan bruges som scanner og printer ‒ du sparer fragten.