Houno invoq serie en revolutionerende ovnplatform

Houno har siden 1978 specialiseret sig i at producere robuste og brugervenlige ovne til en bred vifte af industrier. Deres nyeste tilføjelse til sortimentet er Invoq-serien af kombiovne, der blev lanceret i 2023. Disse ovne er mere end bare en ny model af Houno tidligere produkter; de er en ny og revolutionerende ovnplatform til bagning, tilberedning og dampning. Med intuitivt design og enkle brugergrænseflader er Invoq-serien en overlegen version af houno tidligere ovne.

Enkel betjening

I en verden hvor teknologi har forvandlet deres hverdag, er det afgørende, at deres hjemmeelektronik er lige så brugervenlig, som den er effektiv. Invoq-serien har denne filosofi som deres dna og er udstyret med brugervenlige grænseflader, der gør det nemt at betjene ovnen fra start til slut. Med en intuitiv touch-skærm kan brugerne hurtigt navigere rundt mellem forskellige funktioner og tilrettelægge deres madlavning, så de kan fokusere på det vigtigste – delikate måltider og madoplevelser.

Dampfunktion til øget tilberedningsfleksibilitet

For houno, der er på udkig efter en ovn, der kan gøre mere end blot at tilberede mad, er Invoq-serien den perfekte løsning. Serien er udstyret med en dampfunktion, som gør det muligt for brugerne at tilberede deres mad på en helt ny måde. Med dampfunktionen kan man nemt og hurtigt tilberede grøntsager, fisk, kød og kager på en sundere og mere smagfuld måde. Kunderne kan se frem til at nyde de bedste og mest saftige måltider med Invoq-serien.

Perfekt bagning hver gang

Alle, der nogensinde har brugt en ovn til bagning, ved, at det kan være svært at opnå det perfekte resultat hver gang. Invoq-serien har dog gjort det nemt for brugerne at opnå det ønskede resultat hver gang med deres nøjagtige temperaturkontrol. Samtidig er ovnen også udstyret med en regenereringsfunktion, som gør det muligt at genopvarme tidligere tilberedt mad uden at miste kvaliteten. Disse funktioner betyder, at selv hvis man er en uerfaren kok, kan man opnå et professionelt resultat hver gang.

Et bæredygtigt valg

En af de største fordele ved houno Invoq-serien er, at den er en bæredygtig og miljøvenlig løsning. Med energibesparende funktioner og en lang levetid, er Invoq ovnene et valg, man kan føle sig godt tilpas med. Både miljømæssigt og økonomisk.

Houno Invoq-serie er det perfekte valg for alle, som ønsker at købe en intuitiv ovn, der giver mulighed for fremragende madlavning og bagning. Uanset om man er en professionel kok eller en hobbykok, vil man kunne finde glæde og nydelse ved at bruge Invoq-serien. Med dens forudindstillede tilberedningsmetoder og dampfunktion, vil man kunne opnå et professionelt resultat hver gang. Og hvis man samtidig ønsker at gøre en forskel for miljøet og samtidig spare energi, er Invoq-serien det perfekte valg. Houno Invoq-serie er en revolutionerende ovnplatform, som man ikke kan komme udenom, når det kommer til madlavning af høj kvalitet, bæredygtighed og brugervenlighed.