Læs med den nyeste teknik ved handen

Hvis du går og overvejer at investere i en ny e-bogslæser, så er de nye Onyx E-bogslæsere værd at se nærmere på. Med Onyx Boox Poke Lite 4 får du for eksempel den letteste e-bogslæser på markedet med en vægt på bare 150 kilogram. Det gør e-bogslæseren ganske praktisk og nem at tage med sig på ture, rejser og til hverdag.

Måske kan du ikke se fordelen i at investere i endnu en teknisk dims, der ved første øjekast ikke kan noget, din mobiltelefon eller tablet ikke kan. Men med en e-bogslæser er man sikret en meget sundere elektronisk læseoplevelse for øjet, og så undgår du en af de værste kombinationer i den tekniske verden: solens genskin i en skærm, man forestiller sig at skulle læse på. Så køb ny Onyx E-bogslæser og giv dig selv en optimal læseoplevelse, du kan skræddersy til dine eksakte behov.

Spændingshovedpine bliver en saga blot

Med en Onyx E-bogslæser, som fås i flere forskellige modeller, kan du blive fri for at skulle knibe øjnene sammen, hvis baggrunden ikke er sådan, som du foretrækker det. Hvis du vælger Nova Air 2 fra Onyx, kan du nemlig selv justere, hvordan baggrundslyset i skærmen skal være. Det kan være, du foretrækker et blødt lys med en lav lysstyrke – så justerer du bare henholdsvis lysstyrke og varmestyrken i selve lyset. Det betyder også, at du i dagslys kan vælge en mere kold og blålig varmestyrke, hvis det passer dig bedre. Funktioner, der kan gøre forskellen på, hvor behageligt din læsning er for øjet. Skærmen er en Ink Carta skærm, der med sine moderne funktioner giver dig gode muligheder for at scrolle eller zoome ind på vigtige bidder af teksten. Designet er udviklet med tanke på dig, så skærmen fylder også nok til, at det bestemt er en bedre oplevelse at sidde med en Onyx E-bogslæser end en almindelig tablet eller en anden e-bogslæser.

Tag e-bogen med på studiet

Når man vælger en e-bogslæser som Poke 4, Leaf 2, Nova Air 2 eller en anden af Onyx mange modeller, er man sikker på at få en lækker læseoplevelse, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer. Skærmen er en Ink Carta skærm, der giver dig en stor overflade at læse på, og dermed også giver dig mere tekst på skærmen. Du kan med en model som for eksempel Nova Air 2 bruge den lille medfølgende tegnepen til at skrive noter og tegne i hånden, hvis du foretrækker at kombinere det teknologiske med det mere taktile. Det kan også være en fordel, hvis du gerne vil bruge e-bogslæseren på dit studie.