Spar bade penge og energi med et langa træpillefyr

Vi energioptimerer som aldrig før. Vi står midt i en miljø- og energikrise, priserne er skyhøje, og klimaet er under et kolossalt pres. Vi går ind i en ny tid – en tid, hvor vi fokuserer på ressourcebesparende og klimavenlige løsninger i alskens henseender, i hjemmet såvel som i virksomhederne. Går du også med tanker om at energioptimere dit hjem? I så fald er din opvarmningskilde et godt sted at sætte ind først.

Derfor er et Langå træpillefyr et godt valg

DBVVS er forhandler af det populære og driftsikre Langå træpillefyr – faktisk ejer DBVVS brandet, og er derfor eksperter på både montering, drift og vedligehold af dette energimærkede træpillefyr. Med et Langå træpillefyr får du en sikker opvarmningskilde med en høj driftssikkerhed og lavt vedligehold. Træpiller er et billigt brændstof sammenlignet med for eksempel olie, og det er let tilgængeligt. På samme tid er træpille produktionen en mere energivenlig industri end olieindustrien, og der er derfor både økonomiske og energimæssige fordele ved at vælge denne opvarmningsform med et Langå træpillefyr.

Sådan giver du dit Langå træpillefyr de bedste betingelser

Et træpillefyr skal stå tørt og isoleret, og det skal naturligvis monteres og installeres korrekt. Her kan DBVVS tilbyde dig indledende vejledning og rådgivning og på alle måde sikre dig den mest optimale løsning i netop dit hjem. For at give dit træpillefyr de absolut bedst betingelser, kan du med fordel give dit hjem et generelt energitjek. Er dine døre og vinduer tætte? Er murværket? Trænger taget til en ny isolering? Der kan være mange små justeringer, der kan laves, der kan gøre en verden til forskel for træpillefyrets ydeevne.

Energioptimering af hjemmet – en god investering

Når vi kigger på at energioptimere vores hjem, så vil det ofte være priserne, der gør, at vi udskyder eller afventer. Og ja, det kan hurtigt blive en større udskrift at energioptimere – afhængigt af hvor vi sætter ind. Men denne renovering bør ikke gøres op i “her og nu” omkostninger, men i, hvor meget vi på sigt kommer til at spare over en 10-årig periode. Energipriserne er usikre og svingende, og vi sikrer derfor vores husstand bedst muligt, når vi har investeret i at holde vores respektive energipriser nede. Der er mange måder, hvorpå vi kan gøre disse tiltag, og at udskifte fjernvarmen med et Langå træpillefyr er et rigtig godt sted at starte.